Recensies

PUUR, echt & NATUURLIJK

A MATCH MADE IN HEAVEN

 

 • Een soort van “per toeval” zijn we Sanne tegen het lijf gelopen. Wij hadden trouwplannen en Sanne bleek fotograaf. Zo kieskeurig als we zijn gingen we eerst goed haar foto’s bekijken. Eerlijk is eerlijk; allemaal prachtig!
  Maarja, als je gaat trouwen heb je bijna de hele dag die camera om je heen en een klik met diegene die de foto’s schiet is dan wel erg aangenaam. De eerste ontmoeting voelde direct goed. Alsof we elkaar al jaren kende. Zo vertrouwd! Geen moment getwijfeld en/of verder gezocht. Sanne is gekozen!

  Door haar zwangerschap en verlof heeft ze helaas niet de hele dag mee kunnen genieten en foto’s kunnen schieten, maar hé zeg nou eerlijk: wat een commitment, doorzettingsvermogen en vooral ontzettend lief dat ze er toch was en zulke mooie foto’s heeft genomen! Petje af.

  Twijfel niet! Bel Sanne en maak een afspraak dan ervaar je het zelf. Ze denkt met je mee zonder zelf op de voorgrond te staan. Dat is wat iedereen nodig heeft tijdens hun huwelijk.

  Daan & Shireen
 • Wie op zoek is naar een top fotografe en hiervoor het hele Internet afstruint. Stop! Niet verder zoeken. Sanne Reijnders IT IS!!
  Op 9 september heeft zij ons huwelijk mogen vastleggen en de foto’s zijn super mooi geworden. Elk mooi, bijzonder en dierbaar moment heeft ze op zeer professionele wijze vastgelegd. Als we de foto’s weer bekijken komt dat moment weer tot leven. Ze is aanwezig, maar toch ook niet. Daarnaast heeft ze een heel lief karakter waar iedereen zich prettig bij zal voelen. Wij waren super blij met haar. Wij hopen jullie ook.

  Martine & Paul
 • Wij zijn getrouwd op dinsdag 6 september en we hadden Sanne gevraagd om onze huwelijksdag vast te leggen. Het zijn geweldige foto’s geworden waar wij ontzettend blij mee zijn! Sanne legt alles vast op een hele natuurlijke manier waardoor de foto’s heel authentiek blijven en de echte momenten worden benadrukt in de reportage. Verder hebben wij Sanne leren kennen als een hele lieve meid met een fijne persoonlijkheid die zich op de huwelijksdag moeiteloos heeft gemengd tussen onze gasten en bijna onzichtbaar aanwezig was, maar toch alle dierbare momenten wist vast te leggen. Helemaal top!!

  Annamarie & Michel
 • Wat waren wij blij met Sanne! Dik tevreden! We voelden ons ontzettend op ons gemak, sanne is de hele dag bijna onopvallend met ons mee geweest ze heeft echt een bijzonder oog om alle mooie emotionele en spontane momenten vast te leggen. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en het fantastische fotoboek die wij met heel veel trots aan iedereen laten zien!

   

  Jacqueline & Gerwin | 23 mei 2016
  Bruidsfotografie
 • Onze trouwdag…. 5 mei, de eerste prachtige zonnige dag dit jaar.
  Vastgelegd door Sanne. Mooier en liever hadden we het niet kunnen wensen.
  Wij kunnen het niet genoeg zeggen: Sanne, dank je wel dat je onze gelukkigste dag op zo’n speciale manier hebt vastgelegd voor ons! WOW!

   

  Tamiko Bieshaar | 19 mei 2016
  Bruidsfotografie
 • Helemaal TOP! Album ook. Je hebt geen moment gemist. Dank

  Henk & Eva
 • Prachtige foto’s heeft Sanne gemaakt van onze bruiloft!! Precies zoals we wilde! Ze luistert heel goed naar wat je wensen zijn, het resultaat is echt top! We gaan je zeker nog een keer bellen. Bedankt! Groetjes Ilse en Tim

  Ilse & Tim
 • Sanne heeft prachtige foto’s en een waanzinnig mooi album gemaakt van onze bruiloft. Het voelde heel vertrouwd. We zijn zo blij! Echt je bent een topper San! Bedankt!!

  Eva & Dennis

Laat hier een recensie achter

Menu